De missie van Totem Acoustic is sinds 1987 ongewijzigd: het ontwerpen van luidsprekers die muziek weergeven zoals ze door de maker werd bedoeld, authentiek en meeslepend. Hoofdontwerper Vince Bruzzese slaagt er telkens in om een Totem luidspreker de karakteristieke Totem identiteit te geven, dankzij een geheel compromisloos ontwerp. Het doel van Vince is het ontwerpen van betaalbare “soul movers” voor alle muziekliefhebbers én muziekstijlen. De naam Totem Acoustic is duidelijk een symbolische weergave van deze missie en visie. Luidsprekers van Totem Acoustic focussen op de emotionaliteit van muziek. Totem Acoustic is gevestigd in één van de meest charmante plekken van Noord Amerika, Montreal (Canada).

Ervaar de Ultieme Geluidsbeleving met Totem

Op zoek naar een geluidsbeleving die je raakt tot in de kern? Ontdek Totem, de belichaming van audio-excellentie. Met een erfenis van vakmanschap en passie voor geluid, biedt Totem een uitgebreid assortiment van hoogwaardige luidsprekers die elke noot tot leven brengen.

Of je nu een audiofiel bent die op zoek is naar de puurste geluidskwaliteit of een liefhebber die gewoon wil genieten van goede muziek, Totem heeft voor elk wat wils. Van compacte boekenplankluidsprekers tot vloerstaande modellen, elk product is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen.

Bezoek onze website om ons assortiment te ontdekken en te ervaren waarom Totem de voorkeur heeft van diegenen die streven naar de ultieme geluidsbeleving. Met Totem, beleef je muziek op een geheel nieuw niveau van emotie en authenticiteit.

Link naar Totem